Zaterdag in Wie is de Mol?: wie is de meester in misleiding?

Zaterdag in Wie is de Mol?: wie is de meester in misleiding?

Zaterdag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Wie is de Mol? Deze keer voorspelt de uitzending ‘chaos en misleiding’. De kandidaten moeten een partner zoeken die een meester in misleiding is. En dit zorgt natuurlijk voor wat commotie, want dat moet de Mol toch zijn? En ze gaan lekker scheuren door het zand, maar deze groep staat niet bepaald bekend om de strakke organisatie.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de Mol? hieronder.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Zaterdag in <em>Wie is de Mol?</em>: wie is de meester in misleiding? Zaterdag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Wie is de Mol? Deze keer voorspelt de uitzending ‘chaos en misleiding’. De kandidaten moeten een partner zoeken die een meester in misleiding is. En dit zorgt natuurlijk voor wat commotie, want dat moet de Mol toch zijn? En ze gaan lekker scheuren door het zand, maar deze groep staat niet bepaald bekend om de strakke organisatie. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de Mol? hieronder. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. SPOILER: afvaller Wie is de Mol? Froukje: "Ik had een beetje liefdesverdriet" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Discussie in Wie is de Mol? over wie in welk busje gaat zitten: ‘Ranomi!’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV