Frans Bauer wil 20 kilo afvallen, maar zoon onthult: ‘Eet ’s nachts uit de koelkast’

Frans Bauer wil 20 kilo afvallen, maar zoon onthult: ‘Eet ’s nachts uit de koelkast’

Frans Bauer geeft een interview aan RTL Boulevard waarin hij vertelt dat hij maar liefst 20 kilo wil afvallen. Hij krijgt al snel spijt als zijn zoon Christiaan ook commentaar mag geven op zijn doel. Ten eerste denkt Christiaan dat het zijn vader niet gaat lukken om zo veel kilo’s kwijt te raken. En hij onthult ook nog eens dat de volkszanger ’s nachts in de koelkast hangt om lekker eten naar binnen te werken…

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Frans Bauer</em> wil 20 kilo afvallen, maar zoon onthult: ‘Eet ’s nachts uit de koelkast’ Frans Bauer geeft een interview aan RTL Boulevard waarin hij vertelt dat hij maar liefst 20 kilo wil afvallen. Hij krijgt al snel spijt als zijn zoon Christiaan ook commentaar mag geven op zijn doel. Ten eerste denkt Christiaan dat het zijn vader niet gaat lukken om zo veel kilo’s kwijt te raken. En hij onthult ook nog eens dat de volkszanger ’s nachts in de koelkast hangt om lekker eten naar binnen te werken… Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Emotionele Frans Bauer in De Kist: 'Ik dacht dat Mariska dood zou gaan' (video) Bekijk deze video » Hilarisch: Mariska probeert Frans Bauer in het gareel te krijgen (video) Bekijk deze video »
TV :
Frans Bauer wil 20 kilo afvallen, maar zoon onthult: ‘Eet ’s nachts uit de koelkast’

Actuele video's

Meer actuele video's