Big Brother: is dit de mysterieuze ‘Ilse’, de nieuwe bewoonster?

Big Brother: is dit de mysterieuze ‘Ilse’, de nieuwe bewoonster?

In Big Brother denken de bewoners de oplossing te hebben gevonden van het grote mysterie. Hun antwoord is ‘Ilse’, maar Big Brother laat nog niet weten of dit juist is of niet. Even later loopt er een dame door de poort. Zou dit de mysterieuze ‘Ilse’, de nieuwe bewoonster zijn? Maar de vrouw houdt haar lippen nog even stijf op elkaar…

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken op Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: is dit de mysterieuze ‘Ilse’, de nieuwe bewoonster? In Big Brother denken de bewoners de oplossing te hebben gevonden van het grote mysterie. Hun antwoord is ‘Ilse’, maar Big Brother laat nog niet weten of dit juist is of niet. Even later loopt er een dame door de poort. Zou dit de mysterieuze ‘Ilse’, de nieuwe bewoonster zijn? Maar de vrouw houdt haar lippen nog even stijf op elkaar… Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken op Gids.tv. Big Brother: warm welkom voor nieuw deelneemster Jolien Bekijk deze video » Ali deelt zijn lekkernijen niet tijdens Big Brother Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV