Video: neushoorn geniet van de sneeuw in Safaripark Beekse Bergen

Video: neushoorn geniet van de sneeuw in Safaripark Beekse Bergen

Vrijdag 20 januari 2023 om 19:35

Video: neushoorn geniet van de sneeuw in <em>Safaripark Beekse Bergen</em> De sneeuw zorgt al de hele dag voor mooie plaatjes en veel plezier. Ook Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek is bedekt met een witte deken. Waar veel mensen kiezen om juist binnen te blijven, gaat de zwarte neushoorn Ebi juist graag op avontuur in de sneeuw. Je ziet het in bovenstaande video van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. ZIEN: Boer Roelof huilt om zijn zestien gedode schapen door wolven Bekijk deze video » Slachtoffer The Voice-schandaal: 'Waarom heb ik erover gesproken als er niks wordt gedaan?' Bekijk deze video » Sneeuwpret in winters Nederland: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video »
Weer :

De sneeuw zorgt al de hele dag voor mooie plaatjes en veel plezier. Ook Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek is bedekt met een witte deken. Waar veel mensen kiezen om juist binnen te blijven, gaat de zwarte neushoorn Ebi juist graag op avontuur in de sneeuw. Je ziet het in bovenstaande video van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's