Roxeanne Hazes over Rachel: 'Ik ben godverdomme een volwassen vrouw!' (video)

Roxeanne Hazes over Rachel: 'Ik ben godverdomme een volwassen vrouw!' (video)

In de podcast Patty's Levenslessen bespreekt Patty Brard in totaal 365 levensspreuken met haar gasten. In de laatste aflevering is Roxeanne Hazes te gast, die vertelt over de strijd met haar familie.

Lees verder onder de video.

<em>Roxeanne Hazes</em> over Rachel: 'Ik ben godverdomme een volwassen vrouw!' (video) In de podcast Patty's Levenslessen bespreekt Patty Brard in totaal 365 levensspreuken met haar gasten. In de laatste aflevering is Roxeanne Hazes te gast, die vertelt over de strijd met haar familie. Rachel en Roxeanne Hazes vechten om Hazes-erfernis: "Gaat niet alleen om miljoenen" (video) Bekijk deze video » Andre Hazes bij Jinek: 'Geen contact met zielige Rachel' (video) Bekijk deze video » Lees verder onder de video. RechtszaakZo vertelt Roxeanne onder andere dat ze de documentaire van André Hazes nog niet heeft gezien. Over het feit dat ze haar moeder en broertje op dit moment niet ziet zegt ze: 'Dat gebeurt in de meeste families.' Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Jeroen van der Boom over Hazes-affaires: 'Ik zou er niet aan moeten denken' (video) Bekijk deze video » Primeur: André Hazes laat zich uit over Hazes-rechtszaak: 'Ik heb daar niks mee te maken' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Rechtszaak
Zo vertelt Roxeanne onder andere dat ze de documentaire van André Hazes nog niet heeft gezien. Over het feit dat ze haar moeder en broertje op dit moment niet ziet zegt ze: 'Dat gebeurt in de meeste families.'

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's