Zoë Tauran zingt nieuwe single Therapie (Renze op zondag)

Zoë Tauran zingt nieuwe single Therapie (Renze op zondag)

Maandag 23 januari 2023 om 09:37

De razendpopulaire zangeres Zoë Tauran bracht zondag een bezoek aan aan de studio van Renze Klamer, waar ze meerdere gouden platen in ontvangst nam. Ze kon natuurlijk niet vertrekken zonder ook even op te treden. Bekijk en beluister haar nieuwe single Therapie hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van 22 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Renze op zondag terugkijken via Gids.tv.

Zoë Tauran zingt nieuwe single <em>Therapie</em> (Renze op zondag) De razendpopulaire zangeres Zoë Tauran bracht zondag een bezoek aan aan de studio van Renze Klamer, waar ze meerdere gouden platen in ontvangst nam. Ze kon natuurlijk niet vertrekken zonder ook even op te treden. Bekijk en beluister haar nieuwe single Therapie hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van 22 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Renze op zondag terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: heeft Sylvie Meis outfit van 7.000 euro nodig voor gewraakte Beyoncé-optreden in Dubai? Bekijk deze video » Begrafenis Lisa Marie Presley: onder andere Sarah Ferguson, Axl Rose & Priscilla spreken aanwezigen toe (video) Bekijk deze video »
TV :
Zoë Tauran zingt nieuwe single Therapie (Renze op zondag)


Actuele video's

Meer actuele video's