ZIEN: Maarten van Rossem dist Renze Klamer over mislukken gymnasium

ZIEN: Maarten van Rossem dist Renze Klamer over mislukken gymnasium

Maandag 23 januari 2023 om 10:20

Tijdens een gesprek over het belang van geschiedenis op de middelbare school vraagt Maarten van Rossem aan Renze Klamer of hij het 'normale' VWO gedaan heeft. Als de talkshowhost vertelt dat hij na drie jaar gymnasium is overgestapt naar de HAVO krijgt hij een plaagstoot te verwerken van het De Slimste Mens-jurlylid: 'Dat geeft al aan natuurlijk...'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van 22 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Renze op zondag terugkijken via Gids.tv.

ZIEN: Maarten van Rossem dist Renze Klamer over mislukken <em>gymnasium</em> Tijdens een gesprek over het belang van geschiedenis op de middelbare school vraagt Maarten van Rossem aan Renze Klamer of hij het 'normale' VWO gedaan heeft. Als de talkshowhost vertelt dat hij na drie jaar gymnasium is overgestapt naar de HAVO krijgt hij een plaagstoot te verwerken van het De Slimste Mens-jurlylid: 'Dat geeft al aan natuurlijk...' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van 22 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Renze op zondag terugkijken via Gids.tv.
TV :
ZIEN: Maarten van Rossem dist Renze Klamer over mislukken gymnasium

Actuele video's

Meer actuele video's