De Avondshow met Arjen Lubach over ongeduldige Joep Schreuder en ‘ontploffing’ Kuip

De Avondshow met Arjen Lubach over ongeduldige Joep Schreuder en ‘ontploffing’ Kuip

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 23 januari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> over ongeduldige Joep Schreuder en ‘ontploffing’ Kuip Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 23 januari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Voor het eerst sinds vier jaar was Feyenoord-Ajax weer met publiek. En dus waren er meer veiligheidsmaatregelen dan ooit. Arjen Lubach praat erover met sportredacteur Diederik Smit. Samen kijken ze naar fragmenten van onder andere een verveelde Joep Schreuder. En was de Kuip nou ontploft? Ook daar geeft Smit antwoord op. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Avondshow met Arjen Lubach over ongeduldige Joep Schreuder en ‘ontploffing’ Kuip

Voor het eerst sinds vier jaar was Feyenoord-Ajax weer met publiek. En dus waren er meer veiligheidsmaatregelen dan ooit. Arjen Lubach praat erover met sportredacteur Diederik Smit. Samen kijken ze naar fragmenten van onder andere een verveelde Joep Schreuder. En was de Kuip nou ontploft? Ook daar geeft Smit antwoord op.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV