Albert Verlinde slaat terug naar Sander Schimmelpenninck: 'Zo makkelijk!' (Jinek)

Albert Verlinde slaat terug naar Sander Schimmelpenninck: 'Zo makkelijk!' (Jinek)

De VVD, de partij die Sander Schimmelpenninck kapot wil gaan maken, bestaat 75 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. Jaïr Ferwerda toog naar de party in Amsterdam en sprak aldaar onder andere met Hans Wiegel, Mark Rutte en met 'het vrolijke VVD-echtpaar' Onno Hoes en Albert Verlinde. Die laatste wilde daarbij nog wel even terugkomen op de doorlopende kritiek van Schimmelpenninck: 'Het is altijd zo makkelijk om achteraf te roepen wat er had moeten gebeuren.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 24 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Albert Verlinde slaat terug naar <em>Sander Schimmelpenninck</em>: 'Zo makkelijk!' (Jinek) De VVD, de partij die Sander Schimmelpenninck kapot wil gaan maken, bestaat 75 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. Jaïr Ferwerda toog naar de party in Amsterdam en sprak aldaar onder andere met Hans Wiegel, Mark Rutte en met 'het vrolijke VVD-echtpaar' Onno Hoes en Albert Verlinde. Die laatste wilde daarbij nog wel even terugkomen op de doorlopende kritiek van Schimmelpenninck: 'Het is altijd zo makkelijk om achteraf te roepen wat er had moeten gebeuren.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 24 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Albert Verlinde slaat terug naar Sander Schimmelpenninck: 'Zo makkelijk!' (Jinek)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV