René van der Gijps advies aan Jinek: "Geen billetjes meer doen" (Vandaag Inside)

René van der Gijps advies aan Jinek: "Geen billetjes meer doen" (Vandaag Inside)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp keek gisteravond met stijgende verbazing naar talkshow Jinek. Over Sander Schimmelpenninck was hij erg te spreken. Maar voor het 'billenitem' heeft hij in Vandaag Inside geen goed woord over. De dames hadden hun billen laten doen in Turkije en dat was misgegaan. Van der Gijps advies aan Jinek is dan ook: "Geen billetjes meer doen!"

<em>René van der Gijps</em> advies aan <em>Jinek</em>: &quot;Geen billetjes meer doen&quot; (<em>Vandaag Inside</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp keek gisteravond met stijgende verbazing naar talkshow Jinek. Over Sander Schimmelpenninck was hij erg te spreken. Maar voor het 'billenitem' heeft hij in Vandaag Inside geen goed woord over. De dames hadden hun billen laten doen in Turkije en dat was misgegaan. Van der Gijps advies aan Jinek is dan ook: "Geen billetjes meer doen!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV