De Avondshow met Arjen Lubach over nieuwe Wet Dieren: 'Koeien rekenen in kalfjes'

De Avondshow met Arjen Lubach over nieuwe Wet Dieren: 'Koeien rekenen in kalfjes'

Arjen Lubach zet weer een groot dossier in de spotlight: ditmaal gaat het over de 'wet dieren'. De Tweede Kamer heeft de wet aangenomen, maar het kabinet wil dat niet uitvoeren. Hoe dat zit, legt Lubach uit.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> over nieuwe <em>Wet Dieren</em>: 'Koeien rekenen in kalfjes' Arjen Lubach zet weer een groot dossier in de spotlight: ditmaal gaat het over de 'wet dieren'. De Tweede Kamer heeft de wet aangenomen, maar het kabinet wil dat niet uitvoeren. Hoe dat zit, legt Lubach uit. Koeien naar AlbufeiraDe nieuwe wet is niet bedoeld voor huisdieren, maar wel voor de intensieve veehouderij. Die kan volgens Lubach nu illegaal zijn. Dat is de reden dat het kabinet de wet niet wil uitvoeren: "Moeten de koeien nu één keer per jaar met z'n allen naar Albufeira? Je weet het niet, je weet het niet." Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Zo vierde de VVD vierde haar 75 jaar jubileum Bekijk deze video » De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Arjen maakt instructievideo voor Nederlandse vlag Bekijk deze video »
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach over nieuwe Wet Dieren: 'Koeien rekenen in kalfjes'

Koeien naar Albufeira
De nieuwe wet is niet bedoeld voor huisdieren, maar wel voor de intensieve veehouderij. Die kan volgens Lubach nu illegaal zijn. Dat is de reden dat het kabinet de wet niet wil uitvoeren: "Moeten de koeien nu één keer per jaar met z'n allen naar Albufeira? Je weet het niet, je weet het niet."

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV