Vandaag Inside: René reageert op schoonverklaring Ralf Seuntjens (video)

Vandaag Inside: René reageert op schoonverklaring Ralf Seuntjens (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 25 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

De oud-NAC en Fortuna Sittard-voetballer Ralf Seuntjens is schoon verklaart. Hij had lymfklierkanker en het was bij de laatste tussenstand in december maar even de vraag of hij ooit weer schoon zou kunnen worden. Voor René van der Gijp is het verhaal ook bijzonder: 'die kleine van mij had het ook. Veertien chemo's en iets van dertig bestralingen. Toen hij het had, zij Casper (oncoloog en goede vriend van René, red.) ook: "als je het ergens moet krijgen, dan maar hier"'

<em>Vandaag Inside</em>: René reageert op schoonverklaring <em>Ralf Seuntjens</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 25 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. De oud-NAC en Fortuna Sittard-voetballer Ralf Seuntjens is schoon verklaart. Hij had lymfklierkanker en het was bij de laatste tussenstand in december maar even de vraag of hij ooit weer schoon zou kunnen worden. Voor René van der Gijp is het verhaal ook bijzonder: 'die kleine van mij had het ook. Veertien chemo's en iets van dertig bestralingen. Toen hij het had, zij Casper (oncoloog en goede vriend van René, red.) ook: "als je het ergens moet krijgen, dan maar hier"' Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's