Video: Orgel Joke werd opnieuw oma tijdens ernstig ziektebed

Video: Orgel Joke werd opnieuw oma tijdens ernstig ziektebed

Video: <em>Orgel Joke</em> werd opnieuw oma tijdens ernstig ziektebed Voor Orgel Joke begon het nieuwe jaar helaas niet zoals gehoopt. Half december werd ze met spoed opgenomen in het ziekenhuis vanwege een zeldzame stollingsstoornis en heftige bloedingen. De orgeldiva moest een maand in het ziekenhuis blijven, waar ze werd behandeld met onder anderen prednison en chemo's. Gelukkig mocht ze onlangs naar huis en gaat het langzamerhand wat beter, mede omdat ze oma werd. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Orgel Joke werd opnieuw oma tijdens ernstig ziektebed

Voor Orgel Joke begon het nieuwe jaar helaas niet zoals gehoopt. Half december werd ze met spoed opgenomen in het ziekenhuis vanwege een zeldzame stollingsstoornis en heftige bloedingen. De orgeldiva moest een maand in het ziekenhuis blijven, waar ze werd behandeld met onder anderen prednison en chemo's. Gelukkig mocht ze onlangs naar huis en gaat het langzamerhand wat beter, mede omdat ze oma werd.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV