Johan Derksen in Vandaag Inside: 'Dick Advocaat zou goede trainer voor Ajax zijn'

Johan Derksen in Vandaag Inside: 'Dick Advocaat zou goede trainer voor Ajax zijn'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>Vandaag Inside</em>: 'Dick Advocaat zou goede trainer voor Ajax zijn' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen vindt dat Dick Advocaat de enige juiste man is om de problemen bij Ajax op te lossen. 'Dat zou nou echt een mooie baan voor hem zijn. (...) Ze hebben iemand nodig met ervaring op dat niveau.' De rest van de tafelgasten denkt niet dat Advocaat de nieuwe coach van de Amsterdammers wordt. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen vindt dat Dick Advocaat de enige juiste man is om de problemen bij Ajax op te lossen. 'Dat zou nou echt een mooie baan voor hem zijn. (...) Ze hebben iemand nodig met ervaring op dat niveau.' De rest van de tafelgasten denkt niet dat Advocaat de nieuwe coach van de Amsterdammers wordt.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV