Viktor Brand in Je huis op orde tegen Mandy: 'Het klinkt overspannen'

Viktor Brand in Je huis op orde tegen Mandy: 'Het klinkt overspannen'

In Je huis op orde vertelt Mandy hoe zwaar ze het heeft in haar eigen rommelige huis. Ze zit er mentaal doorheen, ze is niet gelukkig in haar overvolle woning en dat reageert ze af op haar man en kinderen. "Ik ga het toch gewoon zeggen: het klinkt ook een beetje overspannen", zegt Viktor Brand.

Bekijk het fragment van Je huis op orde in de video hieronder.

Je huis op orde is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Viktor Brand in <em>Je huis op orde</em> tegen Mandy: 'Het klinkt overspannen' In Je huis op orde vertelt Mandy hoe zwaar ze het heeft in haar eigen rommelige huis. Ze zit er mentaal doorheen, ze is niet gelukkig in haar overvolle woning en dat reageert ze af op haar man en kinderen. "Ik ga het toch gewoon zeggen: het klinkt ook een beetje overspannen", zegt Viktor Brand. Bekijk het fragment van Je huis op orde in de video hieronder. Je huis op orde is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Sprakeloos: wat een verschil voor dit gezin in Je huis op orde Bekijk deze video » Je huis op orde: Tessa heeft zich door jeugdtrauma omringd met spullen Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's