Crimeserie Incognito vanaf 17 februari bij Videoland: bekijk de eerste beelden

Crimeserie Incognito vanaf 17 februari bij Videoland: bekijk de eerste beelden

Vanaf 17 februari kun je bij Videoland kijken naar de original crimeserie Incognito. Het verhaal draait om undercover-agent Felix (een rol van Dragan Bakema) die in het leven van de ogenschijnlijk normale Lize (Melody Klaver) infiltreert. Het is de grote vraag of ze eigenlijk een topcrimineel is of niet, maar zijn eigen motief voor deze zoektocht blijkt gebaseerd te zijn op een trauma. Het wordt steeds ingewikkelder om te bepalen wat nou de waarheid is, en verschillende levens komen op het spel te staan.

De crimeserie Incognito is vanaf 17 februari te zien bij Videoland. In de video hieronder kun je de eerste beelden van Incognito bekijken.

Crimeserie <em>Incognito</em> vanaf 17 februari bij Videoland: bekijk de eerste beelden Vanaf 17 februari kun je bij Videoland kijken naar de original crimeserie Incognito. Het verhaal draait om undercover-agent Felix (een rol van Dragan Bakema) die in het leven van de ogenschijnlijk normale Lize (Melody Klaver) infiltreert. Het is de grote vraag of ze eigenlijk een topcrimineel is of niet, maar zijn eigen motief voor deze zoektocht blijkt gebaseerd te zijn op een trauma. Het wordt steeds ingewikkelder om te bepalen wat nou de waarheid is, en verschillende levens komen op het spel te staan. De crimeserie Incognito is vanaf 17 februari te zien bij Videoland. In de video hieronder kun je de eerste beelden van Incognito bekijken. Thrillerserie Lockwood & Co vanaf 27 januari te zien bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Murder Mystery 2 vanaf 31 maart te zien bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Crimeserie Incognito vanaf 17 februari bij Videoland: bekijk de eerste beelden

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV