Zien! Saul, vrijgezel uit Winter Vol Liefde stelt zich voor (RTL Boulevard)

Zien! Saul, vrijgezel uit Winter Vol Liefde stelt zich voor (RTL Boulevard)

Zien! Saul, vrijgezel uit <em>Winter Vol Liefde</em> stelt zich voor (<em>RTL Boulevard</em>) In RTL Boulevard stellen de vrijgezellen uit het nieuwe programma 'Winter Vol Liefde' zich voor. Het zijn Nederlandse ondernemers, woonachtig in wintergebieden die op zoek zijn naar de liefde. Na deelnemer Benjamin is het nu de beurt aan Saul uit Zwitserland. Niet alleen is deze kanjer op zoek naar een partner, zijn moeder is dat ook voor hem. "Want die zit te wachten op die leuke partner, die leuke schoondochter", vertelt Saul. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien! Saul, vrijgezel uit Winter Vol Liefde stelt zich voor (RTL Boulevard)

In RTL Boulevard stellen de vrijgezellen uit het nieuwe programma 'Winter Vol Liefde' zich voor. Het zijn Nederlandse ondernemers, woonachtig in wintergebieden die op zoek zijn naar de liefde. Na deelnemer Benjamin is het nu de beurt aan Saul uit Zwitserland. Niet alleen is deze kanjer op zoek naar een partner, zijn moeder is dat ook voor hem. "Want die zit te wachten op die leuke partner, die leuke schoondochter", vertelt Saul.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV