Özcan Akyol in Vandaag Inside over onderzoek naar oversterfte: 'We hebben echt een kutregering"

Özcan Akyol in Vandaag Inside over onderzoek naar oversterfte: 'We hebben echt een kutregering"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 30 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

<em>Özcan Akyol</em> in <em>Vandaag Inside</em> over onderzoek naar <em>oversterfte</em>: 'We hebben echt een kutregering&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 30 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. In Vandaag Inside wordt met Özcan Akyol de enorme oversterfte in Nederland besproken. Over hoe het onderzoek naar de achterliggende oorzaken zal worden aangepakt merkt hij op: "We hebben echt een kut regering!" Er deugt natuurlijk wel meer niet wat de heren betreft... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Vandaag Inside wordt met Özcan Akyol de enorme oversterfte in Nederland besproken. Over hoe het onderzoek naar de achterliggende oorzaken zal worden aangepakt merkt hij op: "We hebben echt een kut regering!" Er deugt natuurlijk wel meer niet wat de heren betreft...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV