Vandaag Inside: Johan Derksen reageert op mislukte fusie Talpa en RTL

Vandaag Inside: Johan Derksen reageert op mislukte fusie Talpa en RTL

Dinsdag 31 januari 2023 om 10:03

Uiteraard was het verbod op de fusie tussen RTL en Talpa onderwerp van gesprek bij de heren van Vandaag Inside. René van der Gijp maakt het allemaal niet zoveel uit, Özcan Akyol denkt dat veel B-presentatoren bang waren voor hun onderhandelingspositie bij een mogelijke fusie en Johan Derksen heeft er uiteraard ook een duidelijke mening over. Wat die is, zie je hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 30 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

Vandaag Inside: <em>Johan Derksen</em> reageert op mislukte fusie Talpa en RTL Uiteraard was het verbod op de fusie tussen RTL en Talpa onderwerp van gesprek bij de heren van Vandaag Inside. René van der Gijp maakt het allemaal niet zoveel uit, Özcan Akyol denkt dat veel B-presentatoren bang waren voor hun onderhandelingspositie bij een mogelijke fusie en Johan Derksen heeft er uiteraard ook een duidelijke mening over. Wat die is, zie je hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 30 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's