Pijnlijk! Paula voelt geen vuur en aantrekkingskracht bij Remco (MAFS)

Pijnlijk! Paula voelt geen vuur en aantrekkingskracht bij Remco (MAFS)

Remco en Paula zijn een dag op huwelijksreis, maar de romantiek is ver te zoeken. Expert Patrick gaat een gesprek met het paar aan om te kijken wat er mis is. En dat gesprek is alles behalve mild, want er scheelt van alles aan. "Ik voel geen aantrekkingskracht bij Remco, ik voel geen vuur," aldus Paula. Ook Remco voelt dit: "Het begon al bij de kus, bij het ja-woord, dit is raar."

Bekijk hieronder de video.

Pijnlijk! Paula voelt geen vuur en aantrekkingskracht bij Remco (MAFS) Remco en Paula zijn een dag op huwelijksreis, maar de romantiek is ver te zoeken. Expert Patrick gaat een gesprek met het paar aan om te kijken wat er mis is. En dat gesprek is alles behalve mild, want er scheelt van alles aan. "Ik voel geen aantrekkingskracht bij Remco, ik voel geen vuur," aldus Paula. Ook Remco voelt dit: "Het begon al bij de kus, bij het ja-woord, dit is raar." Bekijk hieronder de video. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wilfred in Married At First Sight: 'Dat is zó niet chique van je, François' Bekijk deze video » Married At First Sight: Stephan en Patricia mogen tóch trouwen, door afhaken Nicole en Martijn Bekijk deze video » Nicole uit MAFS: 'Voor de juiste man is er zeker plek' (video) Bekijk deze video »
TV :
Pijnlijk! Paula voelt geen vuur en aantrekkingskracht bij Remco (MAFS)

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV