ZIEK: 'Forum voor Democratie vindt dat er in Oekraïne geen grote dingen gebeuren' (video)

ZIEK: 'Forum voor Democratie vindt dat er in Oekraïne geen grote dingen gebeuren' (video)

Er is nogal wat ophef ontstaan over een nogal ziekmakend en onnozel filmpje van Forum voor Democratie, waarin het vreselijke oorlogsgeweld in Oekraïne flink gebagatelliseerd wordt. Tweede Kamerlid Ralf Dekker: 'Er wordt veel lawaai gemaakt over het feit dat men daar binnengevallen is maar per saldo gebeuren er natuurlijk geen hele grote dingen.'

Baudet
Thierry Baudet doet er vervolgens nog een schepje bovenop en laat zich niet bepaald van zijn meest empathische kant zien: 'Het geweld is onvergelijkbaar met wat de Amerikanen bijvoorbeeld in Irak gedaan hebben. Het hele land plat bombarderen, de Russen doen dat niet op die schaal.' Je zou je kunnen afvragen of de heren van Forum het nieuws überhaupt volgen. Vermoedelijk niet, vanwege hun platgeslagen fake news-dogma.

Het gewraakte fragment van Forum Inside (beter goed gejat dan slecht bedacht) zie je hieronder

ZIEK: '<em>Forum voor Democratie</em> vindt dat er in Oekraïne geen grote dingen gebeuren' (video) Er is nogal wat ophef ontstaan over een nogal ziekmakend en onnozel filmpje van Forum voor Democratie, waarin het vreselijke oorlogsgeweld in Oekraïne flink gebagatelliseerd wordt. Tweede Kamerlid Ralf Dekker: 'Er wordt veel lawaai gemaakt over het feit dat men daar binnengevallen is maar per saldo gebeuren er natuurlijk geen hele grote dingen.' BaudetThierry Baudet doet er vervolgens nog een schepje bovenop en laat zich niet bepaald van zijn meest empathische kant zien: 'Het geweld is onvergelijkbaar met wat de Amerikanen bijvoorbeeld in Irak gedaan hebben. Het hele land plat bombarderen, de Russen doen dat niet op die schaal.' Je zou je kunnen afvragen of de heren van Forum het nieuws überhaupt volgen. Vermoedelijk niet, vanwege hun platgeslagen fake news-dogma. Het gewraakte fragment van Forum Inside (beter goed gejat dan slecht bedacht) zie je hieronder Bekijk ook Wierd Duk: 'Coronavaccins hebben NIKS te maken met oversterfte' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Video: hoge hakken deren Máxima niet bij dansmoves op Aruba Bekijk deze video »
Nieuws :
ZIEK: 'Forum voor Democratie vindt dat er in Oekraïne geen grote dingen gebeuren' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV