Nicole uit MAFS: 'Voor de juiste man is er zeker plek' (video)

Nicole uit MAFS: 'Voor de juiste man is er zeker plek' (video)

Het 'Married at First Sight'-avontuur van Nicole is op zijn zachtst gezegd bewogen en turbulent te noemen. Haar huwelijk met Martijn mondt al zó snel in niets uit dat de twee direct na de huwelijksreis besluiten om ermee te stoppen. RTL Boulevard spreekt met Nicole over hoe het nu met haar gaat, maar ook over de toekomst. "Ik heb veel steun aan mijn vrienden en familie, iedereen begrijpt mijn verhaal. Er is zeker plek voor een man, maar het moet nu wel de juiste zijn, ik ben al lange tijd alleen," aldus Nicole.

Bekijk hieronder de video RTL Boulevard.

Nicole uit <em>MAFS</em>: 'Voor de juiste man is er zeker plek' (video) Het 'Married at First Sight'-avontuur van Nicole is op zijn zachtst gezegd bewogen en turbulent te noemen. Haar huwelijk met Martijn mondt al zó snel in niets uit dat de twee direct na de huwelijksreis besluiten om ermee te stoppen. RTL Boulevard spreekt met Nicole over hoe het nu met haar gaat, maar ook over de toekomst. "Ik heb veel steun aan mijn vrienden en familie, iedereen begrijpt mijn verhaal. Er is zeker plek voor een man, maar het moet nu wel de juiste zijn, ik ben al lange tijd alleen," aldus Nicole. Bekijk hieronder de video RTL Boulevard. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook MAFS gemist? Laura en Cathalijne gaan trouwen, eindelijk zien ze elkaar (video) Bekijk deze video » Kritiek op MAFS-Nicole & Martijn: 'Ze gunnen het elkaar niet' (Renze op zondag) Bekijk deze video » Married At First Sight: Stephan en Patricia mogen tóch trouwen, door afhaken Nicole en Martijn Bekijk deze video »
TV :
Nicole uit MAFS: 'Voor de juiste man is er zeker plek' (video)

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV