De Avondshow: Arjen Lubach deelt schokkende cijfers over 'standaard-drinkers' (video)

De Avondshow: Arjen Lubach deelt schokkende cijfers over 'standaard-drinkers' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Dry January is voorbij, maar is het wel zo'n goed idee om weer te gaan drinken? Nee, zo blijkt uit cijfers. 'Alcohol is veel gevaarlijker dan we denken,' hoorde je in De Avondshow met Arjen Lubach.

Lees verder onder de video.

<em>De Avondshow</em>: Arjen Lubach deelt schokkende cijfers over 'standaard-drinkers' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Dry January is voorbij, maar is het wel zo'n goed idee om weer te gaan drinken? Nee, zo blijkt uit cijfers. 'Alcohol is veel gevaarlijker dan we denken,' hoorde je in De Avondshow met Arjen Lubach. Lees verder onder de video. GevaarlijkAlcohol is gevaarlijker dan roken en cocaïne, zo blijkt uit cijfers. Bovendien is ruim vijf procent van de mensen die wereldwijd overlijdt, slachtoffer van alcoholgebruik. Een gigantisch aantal. En dan zijn er nog altijd mensen, zoals voormalig staatssecretaris van Veiligheid en Justitie én buschauffeur Fred Teeven, die vinden dat het allemaal wel meevalt. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Avondshow: Arjen Lubach deelt schokkende cijfers over 'standaard-drinkers' (video)

Gevaarlijk
Alcohol is gevaarlijker dan roken en cocaïne, zo blijkt uit cijfers. Bovendien is ruim vijf procent van de mensen die wereldwijd overlijdt, slachtoffer van alcoholgebruik. Een gigantisch aantal. En dan zijn er nog altijd mensen, zoals voormalig staatssecretaris van Veiligheid en Justitie én buschauffeur Fred Teeven, die vinden dat het allemaal wel meevalt.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV