Dr. Phil-fan Goedele Liekens aangevallen in Op1: 'Hij is een acteur'

Dr. Phil-fan Goedele Liekens aangevallen in Op1: 'Hij is een acteur'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

In Op1 barst een discussie los over Dr. Phil, de beroemde Amerikaanse talkshowpresentator stopt met zijn show. Goedele Liekens is fan en zegt dat hij verschillende thema’s als verslaving en (seksueel) misbruik op de kaart heeft gezet. Maar psycholoog Steven Pont denkt hier heel anders over, hij vindt het een soort schijntherapie. Pont vertelt dat alles enorm is gecast en voorbereid, hij vindt Dr. Phil een acteur. “Het is allemaal voor de bühne.”

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Dr. Phil-fan Goedele Liekens aangevallen in <em>Op1</em>: 'Hij is een acteur' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In Op1 barst een discussie los over Dr. Phil, de beroemde Amerikaanse talkshowpresentator stopt met zijn show. Goedele Liekens is fan en zegt dat hij verschillende thema’s als verslaving en (seksueel) misbruik op de kaart heeft gezet. Maar psycholoog Steven Pont denkt hier heel anders over, hij vindt het een soort schijntherapie. Pont vertelt dat alles enorm is gecast en voorbereid, hij vindt Dr. Phil een acteur. “Het is allemaal voor de bühne.” Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Dr. Phil-fan Goedele Liekens aangevallen in Op1: 'Hij is een acteur'

Actuele video's

Meer actuele video's