Merel Ek: 'Dit zei de woedende Mark Rutte tegen Sigrid Kaag' (Vandaag Inside)

Merel Ek: 'Dit zei de woedende Mark Rutte tegen Sigrid Kaag' (Vandaag Inside)

Vrijdag 3 februari 2023 om 09:22

Mark Rutte schijnt nogal boos te zijn geworden op Sigrid Kaag, woedend zelfs. Politiek verslaggever Merel Ek weet meer: 'We wisten al wel dat dat vaker gebeurt, dat hij op een bepaald punt kan komen dat hij echt helemaal los gaat. Hij schijnt tegen Kaag te hebben gezegd dat ze 'erin kan zakken'. Hij schijnt hard te kunnen schreeuwen dan.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 2 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Merel Ek: 'Dit zei de woedende Mark Rutte tegen Sigrid Kaag' (<em>Vandaag Inside</em>) Mark Rutte schijnt nogal boos te zijn geworden op Sigrid Kaag, woedend zelfs. Politiek verslaggever Merel Ek weet meer: 'We wisten al wel dat dat vaker gebeurt, dat hij op een bepaald punt kan komen dat hij echt helemaal los gaat. Hij schijnt tegen Kaag te hebben gezegd dat ze 'erin kan zakken'. Hij schijnt hard te kunnen schreeuwen dan.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 2 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's