Ongemakkelijk moment Lang leve de liefde: Thom zoekt toch een beetje toenadering

Ongemakkelijk moment Lang leve de liefde: Thom zoekt toch een beetje toenadering

Vrijdag 3 februari 2023 om 14:02

In Lang leve de liefde geeft Thom eerlijk toe dat hij het lastig vindt om toenadering te zoeken. Zijn date zou juist graag zien dat hij meer laat merken dat hij het gezellig vindt met haar. "Mag ik je wel aanraken dan?" Ja dat mag, aangezien ze niet bijt. Ze zitten vervolgens hand in hand op de bank, en een zeer ongemakkelijke stilte volgt...

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Ongemakkelijk moment <em>Lang leve de liefde</em>: Thom zoekt toch een beetje toenadering In Lang leve de liefde geeft Thom eerlijk toe dat hij het lastig vindt om toenadering te zoeken. Zijn date zou juist graag zien dat hij meer laat merken dat hij het gezellig vindt met haar. "Mag ik je wel aanraken dan?" Ja dat mag, aangezien ze niet bijt. Ze zitten vervolgens hand in hand op de bank, en een zeer ongemakkelijke stilte volgt... Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: ''Ga jij met veel jongens tijdens het uitgaan?'' Bekijk deze video » ZIEN: Frans eet nog elke avond met zijn ex-vrouw (Lang Leve De Liefde) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's