Sigrid Kaag over ‘clash’ met Mark Rutte: ‘Geen knallende ruzie, ging over niets’

Sigrid Kaag over ‘clash’ met Mark Rutte: ‘Geen knallende ruzie, ging over niets’

Sigrid Kaag heeft gereageerd op de verhalen dat de D66-leider bonje zou hebben met premier Mark Rutte. “Het was geen knallende ruzie, het was bovendien al negen of tien dagen geleden”, reageert Kaag. Volgens haar ging het akkefietje om ‘helemaal niets’ en is hun samenwerking ‘uitstekend’. “In de beste families heb je een keer een communicatiemisverstandje zou ik zeggen, en dat is alles. We zijn allang weer aan de slag dus het is echt niks.”

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Sigrid Kaag over ‘clash’ met Mark Rutte: ‘Geen knallende ruzie, ging over niets’ Sigrid Kaag heeft gereageerd op de verhalen dat de D66-leider bonje zou hebben met premier Mark Rutte. “Het was geen knallende ruzie, het was bovendien al negen of tien dagen geleden”, reageert Kaag. Volgens haar ging het akkefietje om ‘helemaal niets’ en is hun samenwerking ‘uitstekend’. “In de beste families heb je een keer een communicatiemisverstandje zou ik zeggen, en dat is alles. We zijn allang weer aan de slag dus het is echt niks.” Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Esther Ouwehand in Khalid & Sophie: "Het is zeker niet zo dat ik Rutte ermee weg laat komen" Bekijk deze video » Merel Ek: 'Dit zei de woedende Mark Rutte tegen Sigrid Kaag' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's