Big Brother: heftige ruzie Ali en Rob om natte handdoeken

Big Brother: heftige ruzie Ali en Rob om natte handdoeken

In Big Brother ontstaat er een felle discussie tussen Rob en Ali. Het onderwerp van de ruzie? Natte handdoeken…

Lees verder onder de video.

<em>Big Brother</em>: heftige ruzie Ali en Rob om natte handdoeken In Big Brother ontstaat er een felle discussie tussen Rob en Ali. Het onderwerp van de ruzie? Natte handdoeken… Lees verder onder de video. Heeft Rob als ‘oude man’ niet alles te zeggen?Rob is niet gediend van de tirade van Ali. “Houd je grote mond maar een beetje dicht, want ik houd daar niet van.” Ali gaat los vanwege een opmerking van Rob over natte handdoeken, hij is naar eigen zeggen onschuldig. “Het is niet omdat jij een oude man bent, dat je hier alles te zeggen hebt!” Bekijk de beelden van Big Brother hierboven. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother deelnemers worden wakker in een levensgrote spinnenweb Bekijk deze video » Big Brother: bewoners kunnen mooie prijzen winnen als ze verleiding weerstaan Bekijk deze video »

Heeft Rob als ‘oude man’ niet alles te zeggen?
Rob is niet gediend van de tirade van Ali. “Houd je grote mond maar een beetje dicht, want ik houd daar niet van.” Ali gaat los vanwege een opmerking van Rob over natte handdoeken, hij is naar eigen zeggen onschuldig. “Het is niet omdat jij een oude man bent, dat je hier alles te zeggen hebt!”

Bekijk de beelden van Big Brother hierboven.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's