Vandaag Inside: René van der Gijp gaat stuk om verspreking bij installatie burgemeester

Vandaag Inside: René van der Gijp gaat stuk om verspreking bij installatie burgemeester

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 3 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em>: René van der Gijp gaat stuk om verspreking bij installatie burgemeester Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 3 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. Versprekingen maken we allemaal wel eens, maar de ene is toch net even pijnlijker dan de andere. Zeker als de boel wordt vastgelegd en al helemaal als de heren van Vandaag Inside er mee aan de haal gaan. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Versprekingen maken we allemaal wel eens, maar de ene is toch net even pijnlijker dan de andere. Zeker als de boel wordt vastgelegd en al helemaal als de heren van Vandaag Inside er mee aan de haal gaan.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV