Vandaag Inside-uitzending escaleert: 'Ik heb wel eens een anus gelikt' (video)

Vandaag Inside-uitzending escaleert: 'Ik heb wel eens een anus gelikt' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 3 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen deed in Vandaag Inside een opmerkelijke bekentenis, die voortkwam uit een discussie over honden en de poepbacterie. Dit tot grote hilariteit van zijn tafelgenoten.

Lees verder onder de video.

<em>Vandaag Inside</em>-uitzending escaleert: 'Ik heb wel eens een anus gelikt' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 3 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen deed in Vandaag Inside een opmerkelijke bekentenis, die voortkwam uit een discussie over honden en de poepbacterie. Dit tot grote hilariteit van zijn tafelgenoten. Lees verder onder de video. HondDat Johan Derksen iedere nacht met zijn hond in bed slaapt, is geen verrassing meer. Maar de bekentenis die hij vrijdagavond in VI deed hadden we nog niet eerder gehoord: 'Ik heb wel eens een anus gelikt.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hond
Dat Johan Derksen iedere nacht met zijn hond in bed slaapt, is geen verrassing meer. Maar de bekentenis die hij vrijdagavond in VI deed hadden we nog niet eerder gehoord: 'Ik heb wel eens een anus gelikt.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV