Derksen over optreden van Nance: ''Je weet toch thuis onder de douche dat het nergens op lijkt!" (VI)

Derksen over optreden van Nance: ''Je weet toch thuis onder de douche dat het nergens op lijkt!" (VI)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 3 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

<em>Derksen</em> over optreden van Nance: ''Je weet toch thuis onder de douche dat het nergens op lijkt!&quot; <em>(VI)</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 3 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. Donderdagavond in Jinek zong zangeres Nance de hit Take me away. Johan Derksen en René van der Gijp reageren kritisch op dit optreden in Vandaag Inside. ''Je weet toch thuis onder de douche dat het nergens op lijkt!" zegt Johan Derksen over het optreden van Nance. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Donderdagavond in Jinek zong zangeres Nance de hit Take me away. Johan Derksen en René van der Gijp reageren kritisch op dit optreden in Vandaag Inside. ''Je weet toch thuis onder de douche dat het nergens op lijkt!" zegt Johan Derksen over het optreden van Nance.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV