Basketballegende Lebron James kan NBA topscorer aller tijden worden (Op1)

Basketballegende Lebron James kan NBA topscorer aller tijden worden (Op1)

Zondag 5 februari 2023 om 12:47

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Francisco Elson schoof vrijdag bij Op1 aan. De oud basketballer is de eerste Nederlander die kampioen werd in de Amerikaanse NBA (seizoen 2006/2007). Hij stond destijds een tiental keer tegenover basketballegende LeBron James. Deze staat op het punt het record te verbreken van de meest gescoorde punten in de NBA. Hoe bijzonder is dat? ‘’De grootheden zoals Michael Jordan, Koby Bryant en Shaquille O'Neal hebben het niet gehaald'', vertelt Elson.

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Basketballegende <em>Lebron James</em> kan NBA topscorer aller tijden worden (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Francisco Elson schoof vrijdag bij Op1 aan. De oud basketballer is de eerste Nederlander die kampioen werd in de Amerikaanse NBA (seizoen 2006/2007). Hij stond destijds een tiental keer tegenover basketballegende LeBron James. Deze staat op het punt het record te verbreken van de meest gescoorde punten in de NBA. Hoe bijzonder is dat? ‘’De grootheden zoals Michael Jordan, Koby Bryant en Shaquille O'Neal hebben het niet gehaald'', vertelt Elson. Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Basketballegende Lebron James kan NBA topscorer aller tijden worden (Op1)


Actuele video's

Meer actuele video's