Een Jaar Van Je Leven: Kim biedt Wendy excuses aan na scheldpartij

Een Jaar Van Je Leven: Kim biedt Wendy excuses aan na scheldpartij

Bekijk hier hoe Kim Wendy verrot scheldt in Een Jaar Van Je Leven.

Kim heeft in Een Jaar Van Je Leven haar excuses aangeboden aan Wendy. Ze had in haar hoofd gehaald dat Wendy iets zou willen van haar geliefde Marciano en schold erop los. “Het was gewoon weer een inzinking, van alles wat in mijn kop rondspeelt en dat heb ik aan alles en iedereen eruit gebombardeerd”, aldus Kim. Kim heeft inmiddels bekendgemaakt dat ze naar huis gaat, dus wellicht kunnen ze hun ruzie voor die tijd nog bijleggen…

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Kim biedt Wendy excuses aan na scheldpartij Bekijk hier hoe Kim Wendy verrot scheldt in Een Jaar Van Je Leven. Kim heeft in Een Jaar Van Je Leven haar excuses aangeboden aan Wendy. Ze had in haar hoofd gehaald dat Wendy iets zou willen van haar geliefde Marciano en schold erop los. “Het was gewoon weer een inzinking, van alles wat in mijn kop rondspeelt en dat heb ik aan alles en iedereen eruit gebombardeerd”, aldus Kim. Kim heeft inmiddels bekendgemaakt dat ze naar huis gaat, dus wellicht kunnen ze hun ruzie voor die tijd nog bijleggen… Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Kim vraagt 24 uur aan en ontploft tegen Marciano Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: emotionele Kim W. maakt bekend dat ze naar huis gaat Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV