De Bachelorette: Malcolm baalt dat Otman Sylvia wegrukt uit hun gesprek

De Bachelorette: Malcolm baalt dat Otman Sylvia wegrukt uit hun gesprek

In De Bachelorette is de strijd om het hart van Sylvia Geersen echt begonnen. Malcolm heeft net een goed gesprek met het model, als Otman de boel komt verpesten. Hij lokt Sylvia mee omdat hij zogenaamd een verrassing heeft, dus ze neemt na een zeer kort gesprekje alweer afscheid van Malcolm. “Als iemand anders het was geweest had ik er geen moeite mee, maar weer Otman die weer effetjes een beentje naar voren moet doen”, aldus Malcolm.

Bekijk de beelden van De Bachelorette in de video hieronder. Kijk hier waar je De Bachelorette (elke donderdag met een nieuwe aflevering) kunt streamen.

<em>De Bachelorette</em>: Malcolm baalt dat Otman Sylvia wegrukt uit hun gesprek In De Bachelorette is de strijd om het hart van Sylvia Geersen echt begonnen. Malcolm heeft net een goed gesprek met het model, als Otman de boel komt verpesten. Hij lokt Sylvia mee omdat hij zogenaamd een verrassing heeft, dus ze neemt na een zeer kort gesprekje alweer afscheid van Malcolm. “Als iemand anders het was geweest had ik er geen moeite mee, maar weer Otman die weer effetjes een beentje naar voren moet doen”, aldus Malcolm. Bekijk de beelden van De Bachelorette in de video hieronder. Kijk hier waar je De Bachelorette (elke donderdag met een nieuwe aflevering) kunt streamen. Bekijk: Bachelorette-Sylvia Geersen officieel nog getrouwd? Bekijk deze video » Strijd om De Bachelorette Sylvia is begonnen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV