Familie Gillis: massa is kassa: tirade Peter over hoe zoon ‘asociaal volk’ moet aanpakken

Familie Gillis: massa is kassa: tirade Peter over hoe zoon ‘asociaal volk’ moet aanpakken

Peter Gillis houdt zich in Familie Gillis: massa is kassa niet in en vertelt onder anderen zijn zoon Mark hoe hij moet omgaan met de mensen die hun vakantiepark bezoeken. Bezoekers moeten hun plaats opruimen, en Peter vertelt dat hij zelf op de parken heeft rondgereden om dit ook duidelijk te maken aan de vakantiegangers. In zijn tirade loopt de steenrijke Peter leeg over hoe Mark dit moet aanpakken. “Want dit is gewoon asociaal volk. Klaar.”

Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Familie Gillis: massa is kassa</em>: tirade Peter over hoe zoon ‘asociaal volk’ moet aanpakken Peter Gillis houdt zich in Familie Gillis: massa is kassa niet in en vertelt onder anderen zijn zoon Mark hoe hij moet omgaan met de mensen die hun vakantiepark bezoeken. Bezoekers moeten hun plaats opruimen, en Peter vertelt dat hij zelf op de parken heeft rondgereden om dit ook duidelijk te maken aan de vakantiegangers. In zijn tirade loopt de steenrijke Peter leeg over hoe Mark dit moet aanpakken. “Want dit is gewoon asociaal volk. Klaar.” Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Familie Gillis: massa is kassa: hondje Coco krijgt kipnuggets in de McDrive Bekijk deze video » Massa is kassa: Peter en Nicol ruziën over geslachtsdeel giraffe (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV