Naomi in Lang Leve De Liefde: 'Ik snap niet wat er leuk is aan vissen'

Naomi in Lang Leve De Liefde: 'Ik snap niet wat er leuk is aan vissen'

Naomi wil liever geen foto’s met een karper. "Ik laat iedereen in zijn waarde, maar ik snap niet waarom mensen er fan van zijn. Ik snap niet wat er leuk is aan vissen," aldus Naomi. Gelukkig voor Naomi haar match, dat hij niet aan vissen doet.

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Naomi in <em>Lang Leve De Liefde</em>: 'Ik snap niet wat er leuk is aan vissen' Naomi wil liever geen foto’s met een karper. "Ik laat iedereen in zijn waarde, maar ik snap niet waarom mensen er fan van zijn. Ik snap niet wat er leuk is aan vissen," aldus Naomi. Gelukkig voor Naomi haar match, dat hij niet aan vissen doet. Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lastige vraag voor Marco: ''Daar moet je wel héél lang over nadenken'' (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: ''Ga jij met veel jongens tijdens het uitgaan?'' Bekijk deze video » Marco krijgt standje in Lang leve de liefde: 'Ben je niet benieuwd wie Patricia is?' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV