Indrukwekkende beelden: duizenden zeesterren aangespoeld op strand Bloemendaal

Indrukwekkende beelden: duizenden zeesterren aangespoeld op strand Bloemendaal

Indrukwekkende beelden: duizenden <em>zeesterren</em> aangespoeld op strand Bloemendaal Het strand van Bloemendaal is bezaaid met zeesterren die de afgelopen dagen zijn aangespoeld. De zeedieren zijn door harde wind met de golven mee het strand op gebracht. We hoeven ons geen zorgen te maken om de dieren, meldt Hart van Nederland, omdat de dieren een tijdje kunnen overleven op het droge. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Sigrid Kaag over ‘clash’ met Mark Rutte: ‘Geen knallende ruzie, ging over niets’ Bekijk deze video » Zien! Hiphop-oma's stelen de show op internationaal danstoernooi (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Verdachte fatale steekpartij Delft overgeleverd aan Nederland (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het strand van Bloemendaal is bezaaid met zeesterren die de afgelopen dagen zijn aangespoeld. De zeedieren zijn door harde wind met de golven mee het strand op gebracht. We hoeven ons geen zorgen te maken om de dieren, meldt Hart van Nederland, omdat de dieren een tijdje kunnen overleven op het droge.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV