Amalia tegen Willem-Alexander tijdens brandweer-demonstratie: 'Heel irritant' (video)

Amalia tegen Willem-Alexander tijdens brandweer-demonstratie: 'Heel irritant' (video)

Het koninklijk gezelschap is aangekomen in Sint-Maarten. En ook daar wacht een druk programma, zoals een demonstratie van de brandweer.

Lees verder onder de video.

<em>Amalia</em> tegen Willem-Alexander tijdens brandweer-demonstratie: 'Heel irritant' (video) Zien: Prinses Amalia stoot haar hoofd tegen een lamp Bekijk deze video » Het koninklijk gezelschap is aangekomen in Sint-Maarten. En ook daar wacht een druk programma, zoals een demonstratie van de brandweer. Lees verder onder de video. SlachtofferOp de eerste dag van het koninklijk bezoek aan Sint-Maarten neemt prinses Amalia deel aan een demonstratie bij de lokale brandweer en het Rode Kruis, samen met haar vader. Willem-Alexander is alleen niet van plan om zomaar mee te werken... 'Ik heb een heel irritant slachtoffer.' Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Blunder: koning Willem-Alexander vergeet fotomoment en laat Máxima en Amalia wachten Bekijk deze video » Video: dansmoves Máxima en Willem-Alexander gaan de wereld over Bekijk deze video » Zien: Amalia zet herstelde zeeschildpad terug in de zee op Curaçao Bekijk deze video »
Royals :
Amalia tegen Willem-Alexander tijdens brandweer-demonstratie: 'Heel irritant' (video)

Slachtoffer
Op de eerste dag van het koninklijk bezoek aan Sint-Maarten neemt prinses Amalia deel aan een demonstratie bij de lokale brandweer en het Rode Kruis, samen met haar vader. Willem-Alexander is alleen niet van plan om zomaar mee te werken... 'Ik heb een heel irritant slachtoffer.'

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV