Video: Rob Goossens 'ontzettend blij' dat Yvonne Coldeweijer Hazes-uitspraak aanvecht

Video: Rob Goossens 'ontzettend blij' dat Yvonne Coldeweijer Hazes-uitspraak aanvecht

Video: Rob Goossens 'ontzettend blij' dat <em>Yvonne Coldeweijer</em> Hazes-uitspraak aanvecht Yvonne Coldeweijer gaat in hoger beroep in de zaak die bekend is komen te staan als 'de zaak van de gecremeerde kroket'. De juicevlogger zei eerder geen stappen te willen ondernemen, maar begint door steun vanuit haar spionnen-netwerk toch te twijfelen en hakt de knoop door, tot groot genoegen van Rob Goossens, die zich weinig zorgen lijkt te maken over de grote druk die momenteel op de rechtspraak in Nederland ligt, met belangrijke zaken die al jaren op de plank liggen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Video: 'Humberto Tan deelde verhaal echtscheiding door Yvonne Coldeweijer' Bekijk deze video » Andre Hazes bij Jinek: 'Geen contact met zielige Rachel' (video) Bekijk deze video » ZIEN: Yvonne Coldeweijer deelt telefoongesprek Jaimie Vaes: 'Voordat ik overal de schuld van krijg' Bekijk deze video »
Talkshow :
Video: Rob Goossens 'ontzettend blij' dat Yvonne Coldeweijer Hazes-uitspraak aanvecht

Yvonne Coldeweijer gaat in hoger beroep in de zaak die bekend is komen te staan als 'de zaak van de gecremeerde kroket'. De juicevlogger zei eerder geen stappen te willen ondernemen, maar begint door steun vanuit haar spionnen-netwerk toch te twijfelen en hakt de knoop door, tot groot genoegen van Rob Goossens, die zich weinig zorgen lijkt te maken over de grote druk die momenteel op de rechtspraak in Nederland ligt, met belangrijke zaken die al jaren op de plank liggen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV