Marlijn Weerdenburg speelt nieuwe theatershow 'Mijn Buik Vol Van De Liefde' (Jinek)

Marlijn Weerdenburg speelt nieuwe theatershow 'Mijn Buik Vol Van De Liefde' (Jinek)

Marlijn Weerdenburg, actrice, presentatrice en zangeres, is vanaf deze maand te zien in het theater met een nieuwe, zeer persoonlijke show 'Mijn Buik Vol Van De Liefde'. Bij Jinek vertelt ze waar de voorstelling over gaat. Het verlies van haar moeder viel samen met de geboorte van haar zoontje, de show gaat dan ook over leven en dood. Toen haar moeder een hersenbloeding kreeg was Marlijn erbij en heeft haar moeder in haar laatste bewuste momenten vast kunnen houden: "Achteraf vond ik dat heel fijn".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 6 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

<em>Marlijn Weerdenburg</em> speelt nieuwe theatershow '<em>Mijn Buik Vol Van De Liefde</em>' (<em>Jinek</em>) Marlijn Weerdenburg, actrice, presentatrice en zangeres, is vanaf deze maand te zien in het theater met een nieuwe, zeer persoonlijke show 'Mijn Buik Vol Van De Liefde'. Bij Jinek vertelt ze waar de voorstelling over gaat. Het verlies van haar moeder viel samen met de geboorte van haar zoontje, de show gaat dan ook over leven en dood. Toen haar moeder een hersenbloeding kreeg was Marlijn erbij en heeft haar moeder in haar laatste bewuste momenten vast kunnen houden: "Achteraf vond ik dat heel fijn". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 6 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :
Marlijn Weerdenburg speelt nieuwe theatershow 'Mijn Buik Vol Van De Liefde' (Jinek)

Actuele video's

Meer actuele video's