Zien: Yvonne Coldeweijer viert kroketzaak Rachel Hazes met bijzondere snack

Zien: Yvonne Coldeweijer viert kroketzaak Rachel Hazes met bijzondere snack

Inmiddels heeft de zaak tussen roddelkoningin Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes een naam gekregen. De kroketzaak kent ondertussen al wat uurtjes in de rechtbank. Yvonne deelt daarom een bijzonder filmpje op Instagram.

Zien: <em>Yvonne Coldeweijer</em> viert kroketzaak <em>Rachel Hazes</em> met bijzondere snack Inmiddels heeft de zaak tussen roddelkoningin Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes een naam gekregen. De kroketzaak kent ondertussen al wat uurtjes in de rechtbank. Yvonne deelt daarom een bijzonder filmpje op Instagram. KrokkettenDe rechter heeft besloten dat Yvonne de woorden: 'gecremeerde kroket' niet meer in de mond mag nemen. Dat vindt ze een beperking van de vrijheid van meningsuiting, maar ze heeft toch besloten niet in hoger beroep te gaan. Dat viert ze met een kroketje, hoe kan het ook anders: "Even deze overwinning vieren", schrijft ze erbij. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook ZIEN: Yvonne Coldeweijer deelt telefoongesprek Jaimie Vaes: 'Voordat ik overal de schuld van krijg' Bekijk deze video » Video: Rob Goossens 'ontzettend blij' dat Yvonne Coldeweijer Hazes-uitspraak aanvecht Bekijk deze video » Tooske bespreekt gecremeerde kroket-zaak Hazes-Coldeweijer: 'We gaan weer frituren' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Krokketten
De rechter heeft besloten dat Yvonne de woorden: 'gecremeerde kroket' niet meer in de mond mag nemen. Dat vindt ze een beperking van de vrijheid van meningsuiting, maar ze heeft toch besloten niet in hoger beroep te gaan. Dat viert ze met een kroketje, hoe kan het ook anders: "Even deze overwinning vieren", schrijft ze erbij.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's