Bekijk: de liefdevolle trouwbeloftes van Patricia en Stephan (MAFS)

Bekijk: de liefdevolle trouwbeloftes van Patricia en Stephan (MAFS)

Trouwambtenaar Marielle Jongmans staat op het punt Stephan en Patricia te trouwen, maar eerst wordt er ruimte gemaakt voor de liefdevolle trouwbeloftes die het stel voor elkaar heeft geschreven. Stephan doet er een schepje bovenop en heeft een verrassing voor zijn aanstande: nog een edelsteentje?

Bekijk hieronder de video.

Bekijk: de liefdevolle trouwbeloftes van Patricia en Stephan <em>(MAFS)</em> Trouwambtenaar Marielle Jongmans staat op het punt Stephan en Patricia te trouwen, maar eerst wordt er ruimte gemaakt voor de liefdevolle trouwbeloftes die het stel voor elkaar heeft geschreven. Stephan doet er een schepje bovenop en heeft een verrassing voor zijn aanstande: nog een edelsteentje? Bekijk hieronder de video. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Paula in Married At First Sight: 'Remco is boos en gefrustreerd' Bekijk deze video » Married At First Sight: Stephan en Patricia zien elkaar voor het eerst Bekijk deze video » Woensdag in Married At First Sight: Patricia rijdt over haar trouwjurk heen Bekijk deze video »
TV :
Bekijk: de liefdevolle trouwbeloftes van Patricia en Stephan (MAFS)

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's