HLF8 gemist? Vóór de bevalling je make-up doen is mega trend op social media

HLF8 gemist? Vóór de bevalling je make-up doen is mega trend op social media

Op social media is het helemaal booming, niet alleen een babyboom, maar ook het opmaken voor je bevalling. Ja je leest het goed, vóór de bevalling nog even je make-up doen. Aan tafel begrijpen de vrouwen het niet helemaal, zij geloven van de oude stempel te zijn: "Ik heb geen moment gehad: 'Joh had ik nu maar mascara op gehad, nee."

Bekijk het volledige fragment van HLF8 hieronder.

<em>HLF8</em> gemist? Vóór de bevalling je <em>make-up</em> doen is mega trend op social media Op social media is het helemaal booming, niet alleen een babyboom, maar ook het opmaken voor je bevalling. Ja je leest het goed, vóór de bevalling nog even je make-up doen. Aan tafel begrijpen de vrouwen het niet helemaal, zij geloven van de oude stempel te zijn: "Ik heb geen moment gehad: 'Joh had ik nu maar mascara op gehad, nee." Bekijk het volledige fragment van HLF8 hieronder. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV