Zien! Hilarische beelden uit Big Brother van opdracht 'gouden eieren naar overkant' krijgen

Zien! Hilarische beelden uit Big Brother van opdracht 'gouden eieren naar overkant' krijgen

In het Big Brother huis was het weer lachen, gieren en brullen! De bewoners moesten in duo's een bijzondere opdracht uitvoeren. De stellen hadden keus uit drie soorten objecten waarmee een gouden ei naar de overkant getransporteerd moest worden. Jolien en Charlotte kozen ervoor balonnen met helium te vullen, een ei eraan te hangen en vervolgens de hele boel richting eindpunt te blazen. Is dat gelukt? Gezien het kabaal dat de dames maken, denken de medekandidaten te horen van wel!

Bekijk het fragment van Big Brother hieronder.

Zien! Hilarische beelden uit <em>Big Brother</em> van opdracht 'gouden eieren naar overkant' krijgen In het Big Brother huis was het weer lachen, gieren en brullen! De bewoners moesten in duo's een bijzondere opdracht uitvoeren. De stellen hadden keus uit drie soorten objecten waarmee een gouden ei naar de overkant getransporteerd moest worden. Jolien en Charlotte kozen ervoor balonnen met helium te vullen, een ei eraan te hangen en vervolgens de hele boel richting eindpunt te blazen. Is dat gelukt? Gezien het kabaal dat de dames maken, denken de medekandidaten te horen van wel! Bekijk het fragment van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Big Brother: heftige ruzie Ali en Rob om natte handdoeken Bekijk deze video » Zien: vliegende verrassing voor Big Brother deelnemer Jason Bekijk deze video » Deze mannelijke deelnemer heeft het huis moeten verlaten (Big Brother) Bekijk deze video »

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV