Vandaag Inside: Job Knoester belachelijk gemaakt met seksfilmpje in trein

Vandaag Inside: Job Knoester belachelijk gemaakt met seksfilmpje in trein

Donderdag 9 februari 2023 om 08:29

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

In Vandaag Inside laten de heren even weten hoe goed ze bezig zijn en wat voor geweldige mensen allemaal in het programma te gast zijn. Ook Job Knoester is het daarmee eens, maar hij krijgt gelijk een vulgair grapje om zijn oren. Job durft namelijk niet meer in de trein te zitten vanwege zijn optredens in de spraakmakende talkshow, maar volgens Johan Derksen is hij wel gespot in een seksfilmpje dat is opgenomen in de trein...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em>: Job Knoester belachelijk gemaakt met seksfilmpje in trein Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. In Vandaag Inside laten de heren even weten hoe goed ze bezig zijn en wat voor geweldige mensen allemaal in het programma te gast zijn. Ook Job Knoester is het daarmee eens, maar hij krijgt gelijk een vulgair grapje om zijn oren. Job durft namelijk niet meer in de trein te zitten vanwege zijn optredens in de spraakmakende talkshow, maar volgens Johan Derksen is hij wel gespot in een seksfilmpje dat is opgenomen in de trein... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's