Echte meisjes in de jungle: is ODOL een Oostenrijks gerecht of iets héél anders?

Echte meisjes in de jungle: is ODOL een Oostenrijks gerecht of iets héél anders?

Vrijdag 10 februari 2023 om 14:41

In Echte meisjes in de jungle krijgt Jill naar eigen zeggen ‘Odol’ voor haar neus, een Oostenrijks gerecht volgens de blondine. Maar volgens de andere realitysterren bedoelt ze ‘strudel’ en is ‘odol’ iets heel anders. Het zou namelijk de afkorting zijn van ‘ontzettend dikke ochtendlul’. Vervolgens deelt Michella ook nog eens zeer interessante informatie.

Bekijk de video van Echte meisjes in de jungle hieronder. Echte meisjes in de jungle is te streamen bij Videoland, elke maandag verschijnt een nieuwe aflevering.

<em>Echte meisjes in de jungle</em>: is ODOL een Oostenrijks gerecht of iets héél anders? In Echte meisjes in de jungle krijgt Jill naar eigen zeggen ‘Odol’ voor haar neus, een Oostenrijks gerecht volgens de blondine. Maar volgens de andere realitysterren bedoelt ze ‘strudel’ en is ‘odol’ iets heel anders. Het zou namelijk de afkorting zijn van ‘ontzettend dikke ochtendlul’. Vervolgens deelt Michella ook nog eens zeer interessante informatie. Bekijk de video van Echte meisjes in de jungle hieronder. Echte meisjes in de jungle is te streamen bij Videoland, elke maandag verschijnt een nieuwe aflevering. Janice Blok reageert op kritiek na trol-opmerking Echte Meisjes in de Jungle (video) Bekijk deze video » Zie: Michella Kox neemt haar mascotte mee naar reünie Echte Meisjes in de Jungle Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's