Zien! Duurste commercials ooit tijdens Super Bowl in RTL Boulevard (video)

Zien! Duurste commercials ooit tijdens Super Bowl in RTL Boulevard (video)

Veel kijkers zitten niet alleen klaar voor Game Day vannacht, DE American football-kampioenschapswedstrijd van het seizoen 2022. Zij zijn ook bezig met de optredens tijdens de halftime show en de reclames vol beroemdheden rondom de NFL-wedstrijd.

Breaking Bad
Michiel Vos bespreekt in RTL Boulevard de commercials die vanavond tijdens The Super Bowl, het grootste sport- en tv-event van de wereld te zien zullen zijn. Een van de pareltjes is volgens hem die van de mannen van Breaking Bad. Zij maken als 'zichzelf' reclame voor chips.

Bekijk hieronder de verschillende peperdure reclames in de video van RTL Boulevard.

Zien! Duurste commercials ooit tijdens <em>Super Bowl</em> in <em>RTL Boulevard</em> (video) Veel kijkers zitten niet alleen klaar voor Game Day vannacht, DE American football-kampioenschapswedstrijd van het seizoen 2022. Zij zijn ook bezig met de optredens tijdens de halftime show en de reclames vol beroemdheden rondom de NFL-wedstrijd. Breaking BadMichiel Vos bespreekt in RTL Boulevard de commercials die vanavond tijdens The Super Bowl, het grootste sport- en tv-event van de wereld te zien zullen zijn. Een van de pareltjes is volgens hem die van de mannen van Breaking Bad. Zij maken als 'zichzelf' reclame voor chips. Bekijk hieronder de verschillende peperdure reclames in de video van RTL Boulevard. Super Bowl kijken? Bekijk op welk kanaal ESPN gratis te zien is.
Sport :
Zien! Duurste commercials ooit tijdens Super Bowl in RTL Boulevard (video)

Super Bowl kijken? Bekijk op welk kanaal ESPN gratis te zien is.

Actuele video's

Meer actuele video's