Nachtdieren in het Groene Hart gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nachtdieren in het Groene Hart gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nachtdieren in het Groene Hart gemist? Bekijk hier de hele uitzending Presentator Raven van Dorst stapt voor de vierde keer in de Mustang voor een nieuw seizoen van Nachtdieren, waarin Raven op bezoek gaat bij de echte nachtbrakers, waaruit mooie, bijzondere en ontroerende ontmoetingen voortkomen. Het nieuwe seizoen start maandag op NPO 3. Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen Nachtdieren: ‘Alsof er hete messen in mijn ogen worden gestoken’ Bekijk deze video » Eerste afleveringIn de eerste aflevering komt Ravenin het Groene Hart van Nederland: ze bezoekt de steden Woerden, Gouda en Alphen aan den Rijn. Ze bezoekt de parenclub, waar Grazia en Hans inmiddels al zo'n zestien jaar komen. Ze houden ervan om de spanning op te zoeken, nieuwe mensen te ontmoeten en als er een klik is een kamer op te zoeken. BelgiëDit seizoen zal Raven voor het eerst ook de grenzen overgaan: ze brengt een bezoek aan Antwerpen en Brussel in dit nieuwe seizoen. Welke Zuiderburen zijn er midden in de nacht nog wakker? En welke verhalen komen er dan uit? Bekijk ook Boerderij van Dorst: alle kippen, ook Martien het haantje, zijn opgegeten door bunzing Bekijk deze video » Raven vraagt Waylon: 'Thuis beetje goed kunnen maken?' (Boerderij van Dorst) Bekijk deze video »
Uitzending :
Nachtdieren
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 13 februari 2023 om 22:11

Presentator Raven van Dorst stapt voor de vierde keer in de Mustang voor een nieuw seizoen van Nachtdieren, waarin Raven op bezoek gaat bij de echte nachtbrakers, waaruit mooie, bijzondere en ontroerende ontmoetingen voortkomen. Het nieuwe seizoen start maandag op NPO 3.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering komt Ravenin het Groene Hart van Nederland: ze bezoekt de steden Woerden, Gouda en Alphen aan den Rijn. Ze bezoekt de parenclub, waar Grazia en Hans inmiddels al zo'n zestien jaar komen. Ze houden ervan om de spanning op te zoeken, nieuwe mensen te ontmoeten en als er een klik is een kamer op te zoeken.

België
Dit seizoen zal Raven voor het eerst ook de grenzen overgaan: ze brengt een bezoek aan Antwerpen en Brussel in dit nieuwe seizoen. Welke Zuiderburen zijn er midden in de nacht nog wakker? En welke verhalen komen er dan uit?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nachtdieren

Actuele video's

Meer actuele video's