Winter vol Liefde: Marco zoekt een vrouw met vuur voor bij hem in Noorwegen

Winter vol Liefde: Marco zoekt een vrouw met vuur voor bij hem in Noorwegen

Na de succesvolle zomerse editie B&B vol liefde is het binnenkort tijd voor Winter vol liefde. Het datingprogramma draait om Nederlanders die in het buitenland een bed and breakfast runnen en op zoek zijn naar de liefde. Deze keer vindt de zoektocht naar de liefde plaats in de sneeuw, zo woont de 55-jarige Marco in het o zo prachtige Noorwegen. Hij runt een boetiekhotel, maar een vrouw waar hij alles mee kan delen ontbreekt. In 'Winter Vol Liefde' gaat Marco op zoek naar zijn grote vlam.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Als bekend is wanneer Winter vol liefde wordt uitgezonden, lees je dat bij Gids.tv.

<em>Winter vol Liefde:</em> Marco zoekt een vrouw met vuur voor bij hem in Noorwegen Na de succesvolle zomerse editie B&B vol liefde is het binnenkort tijd voor Winter vol liefde. Het datingprogramma draait om Nederlanders die in het buitenland een bed and breakfast runnen en op zoek zijn naar de liefde. Deze keer vindt de zoektocht naar de liefde plaats in de sneeuw, zo woont de 55-jarige Marco in het o zo prachtige Noorwegen. Hij runt een boetiekhotel, maar een vrouw waar hij alles mee kan delen ontbreekt. In 'Winter Vol Liefde' gaat Marco op zoek naar zijn grote vlam. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Als bekend is wanneer Winter vol liefde wordt uitgezonden, lees je dat bij Gids.tv. Bekijk ook Benjamin uit Winter Vol Liefde stelt zich voor: 'Ik zoek een echte man' (video) Bekijk deze video » Zien! Saul, vrijgezel uit Winter Vol Liefde stelt zich voor (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Winter vol liefde: Edith (51) zoekt vanuit Tirol een sociale, sportieve man Bekijk deze video »
TV :
Winter vol Liefde: Marco zoekt een vrouw met vuur voor bij hem in Noorwegen

Actuele video's

Meer actuele video's