Khalid & Sophie: Meriç Kessaf maakte zich al langer zorgen over aardbeving Turkije

Khalid & Sophie: Meriç Kessaf maakte zich al langer zorgen over aardbeving Turkije

Dinsdag 14 februari 2023 om 19:32

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 14 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: Meriç Kessaf maakte zich al langer zorgen over aardbeving <em>Turkije</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 14 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Meriç Kessaf maakte zich al langer zorgen over mogelijke aardbevingen in Turkije. Juist op de plek waar haar familie vandaan komt: "Dan zie je dat dat letterlijk op een breuklijn ligt." Om die reden heeft ze besloten bouwkunde te studeren: "Er moet een systeem bedacht worden voor die bestaande gebouwen. Het is een gebied waar het financieel niet het beste is." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: Meriç Kessaf maakte zich al langer zorgen over aardbeving Turkije

Meriç Kessaf maakte zich al langer zorgen over mogelijke aardbevingen in Turkije. Juist op de plek waar haar familie vandaan komt: "Dan zie je dat dat letterlijk op een breuklijn ligt." Om die reden heeft ze besloten bouwkunde te studeren: "Er moet een systeem bedacht worden voor die bestaande gebouwen. Het is een gebied waar het financieel niet het beste is."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's